Beste vrienden-klanten, Na lang wikken en wegen, de voor en de nadelen te hebben afgewogen, hebben we besloten om ons restaurant na 43 jaren te stoppen. Eerlijk, het is met pijn in het hart, maar op onze leeftijd (en als we dan toch heel eerlijk zijn komt er al een beetje slijt op) willen we toch al wat meer kunnen genieten van onze “oude dag”. Het restaurant opende zijn deuren in 1947 en in 1964 hebben mijn ouders de zaak overgenomen van een tante van mijn papa. Nancy en ik werken reeds van ons 17 jaar samen in de zaak. In 1982 hebben we de zaak overgenomen en in een nieuw kleedje gestoken. Restaurant Trio's is een gevestigde zaak geworden in het Gentse en we hebben steeds getracht, met veel liefde, deze verder te laten bloeien.


De vraag "Zou niet één van onze zonen de zaak overnemen ?" hebben we binnenskamers vaak gesteld. Iedere zelfstandige droomt hiervan ... Maar tijden veranderen en onze 2 zonen hebben elk hun eigen weg ingeslagen samen met hun gezin. In al die jaren hebben ze ons wel zeer veel geholpen, waarvoor bij deze nogmaals nen grote merci !!!


We hebben het geluk gehad, om dit zoveel jaren te mogen volhouden en zijn daarom ook zeer dankbaar. Dankbaar voor de mensen die voor ons hebben gewerkt door de jaren heen (en dat zijn er heel wat). Mensen die kort bij ons hebben gewerkt, maar ook studenten die van hun 16-17 jaar bij ons zijn komen werken tot ze afgestudeerd waren en hun job hadden. Maar vooral dankbaar voor alle klanten die trouw naar onze zaak kwamen (ondanks het verdwijnen van de Emile Braunparking, de invoering van het mobiliteitsplan, enz) Ook hebben we tijdens de jaren heen zeer veel mensen leren kennen, mensen waarvan er heel wat nauw aan ons hart liggen en dit ook steeds zullen blijven.


Nogmaals aan al onze trouwe klanten een grote DANK U WEL !!! Op zondagmiddag 20 december 2015 was het de laatste service in ons "Triosken", ik achter het fornuis en Nancy in de zaal .... Vanaf nu sluiten we definitief onze deuren en begint ons nieuw leven!


Bedankt iedereen!


Luc en Nancy


Gevel